Hiermee kunt u naar een apparaatEen hulpmiddel bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: beamer, oplegger. zoeken. Voer in wat u zoekt in het Zoeken-veld en klik vervolgens op de Zoeken-knop. De apparaatEen hulpmiddel bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: beamer, oplegger. verschijnt aan de rechterzijde (indien aanwezig). <a href='http://support.bitbybit-is.nl/wiki/{namespace}:Webber_apparaatselectie_uitbreiden#Zoeken' target='_blank'>Meer...</a>