Exporteren

PDF export

1. Klik op de "PDF export"-knop in het roosteroverzicht waarmee u bezig bent.
    Het is afhankelijk van uw browser en instellingen hoe dit precies gebeurt.
    We gebruiken hier de Google Chrome browser, die de PDF in een nieuwe tab opent.
  2. U kunt de muiswijzer rechtsonder plaatsen om een menu te laten verschijnen waarmee u het beeld kunt manipuleren:
    • Minimaliseren
    • Maximalizeren
    • Verkleinen
    • Vergroten
    • Als bestand opslaan
    • Afdrukken
  3. Regel de instellingen naar wens
    • Besteming
    • Paginas
    • Aantal
    • Opmaak
    • Marges
    • Opties
  4. Klik op de Afdrukken-knop om het overzicht uit te printen.

Warning Tip: U kunt ook op de "Afdrukken met systeemdialoogvenster"-knop klikken om te printen op uw standaard manier.

Exporteer naar lijst

1. Klik op de "Exporteer naar lijst"-knop om een lijst van de boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. te maken.
    Deze kunt u dan toevoegen aan uw kalender-applicatie (Outlook bijvoorbeeld).
  2. BoekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in deze lijst kunt u verfijnen door de boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. aan en uit te vinken.

3. Klik op de "Genereer Outlook bestand" om een iCal formaat te produceren.

Exporteer naar vCalendar

1. Klik op de "Exporteer naar vCalendar"-knop om de boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. naar uw kalender-applicatie te exporteren.
    Vervolgens verschijnt een schermpje met een tabelafbeelding onderaan uw browser.
  2. Klik op het schermpje. In de figuur is dat rooster(8).vcs.

3. Voeg deze aan uw kalender-applicatie toe (Outlook bijvoorbeeld).