Uit Bitbybit Information Systems
Voegt de gebruiker toe die verantwoordelijk is voor de bewerking en voegt een label toe als het om een IP-adres gaat. Als de gebruiker uit de versie is verwijderd, wordt een eigenschap userhidden geretourneerd.