Uit Bitbybit Information Systems
Ga naar: navigatie, zoeken

Voegt de ID toe van de gebruiker die de bewerking heeft gemaakt. Als de gebruiker uit de versie is verwijderd, wordt een eigenschap userhidden geretourneerd.