| Regel 14: | Regel 14: | ||
{{warning}}Deze optie is gemaakt voor het roosteroverzicht WEB Tabel. | {{warning}}Deze optie is gemaakt voor het roosteroverzicht WEB Tabel. | ||
=== Verplaats ruimte naar een andere lokatie (# | === Verplaats ruimte naar een andere lokatie (#3311 05-10-16)=== | ||
In de release 9.3 is het nu mogelijk om een ruimte te verplaatsen ook wanneer hij geroosterd is. | In de release 9.3 is het nu mogelijk om een ruimte te verplaatsen ook wanneer hij geroosterd is. | ||
* Ga in het schema naar het nieuwe Verdieping-object (bijvoorbeeld 2) | * Ga in het schema naar het nieuwe Verdieping-object (bijvoorbeeld 2) | ||
Versie van 1 feb 2018 18:05
9.3 Nieuwe functionaliteit Beheerder
Maak de separator tussen meerdere boekingen tegelijkertijd configureerbaar (#3306 27-07-2016)
In release 9.1 is de separator tussen boekingen altijd een • (zwarte cirkel).
In release 9.3 kunt u zelf beslissen welke separator te gebruiken.
U kunt het veld Boeking separator van het object Specificatie-overzicht aanpassen.
In het voorbeeld hieronder is de separator een • (rood cirkel):
<font color=red>•</font>
(cirkel in HTML is •)
Tip: Maak het veld leeg als u geen separator wilt hebben.
Let op: Deze optie is gemaakt voor het roosteroverzicht WEB Tabel.
Verplaats ruimte naar een andere lokatie (#3311 05-10-16)
In de release 9.3 is het nu mogelijk om een ruimte te verplaatsen ook wanneer hij geroosterd is.
- Ga in het schema naar het nieuwe Verdieping-object (bijvoorbeeld 2)
- Klik de Vp (verplaats) operatie
- Navigeer naar de ruimte die u wilt verplaatsen en selecteren (bijvoorbeeld ruimte 3314 verdieping 1) en selecteer hem.
- Wijzig indien nodig de code van deze ruimte (bijvoorbeeld van 1-3314 naar 2-3314)
- Druk op enter
Alle bijbehorende relaties (zoals Vereisten en Roosterweergaven) worden meegenomen.
Tip: Ruimte heeft nu ook een verplaats-operatie zodat u een deelruimte naar een andere (top) ruimte kunt verplaatsen.
Tip: Wijzig eerst het veld Onderhoudsmode in het Applicatie-beheer object naar "Aan" om de operatie "Verplaats" zichtbaar te maken.
Let op: WebPros verbonden via een synchronisator: u moet de synchronisator uitzetten en de verplaatsoperatie eerst in beide WebPros uitvoeren en dan de synchronisator weer aanzetten.