Groepselectie uitbreiden

Stappen

1. Klik op de "Breid selectie uit"-knop.
  2. Klik op de GroepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten).-knop.
    U ziet een lijst van groepenEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). verschijnen.

Subgroepen zijn in deze lijst nog niet zichtbaar

3. Klik op een groepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). om een selectie zichtbaar te maken.
    In de figuur zijn Nazgul en "Reisgenootschap van de Ring" geselecteerd en de bijbehorende groepenEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). verschijnen aan de rechterkant.
    Nazgul is een alleenstaande groepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten).: hij heeft geen onderdelen is zelf ook geen onderdeel.
    "Reisgenootschap van de Ring" is een topgroep en heeft de subgroepen Hobbits en Maia.

4. Vink de relevante groepenEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). aan.
    In de figuur zijn de groepenEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). Nazgul en Maia aangevinkt.

Warning Tip: Als u de box bovenaan een rubriek aanvinkt, worden alle bijbehorende groepenEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). aangevinkt.
  5. Klik op de "Opslaan in selectie"-knop.
    Hierdoor springt het systeem naar de tab "Mijn Selecties" deeltab GroepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). en de geselecteerde groepenEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). zijn toegevoegd.

Uitleg over groepselectie vindt u in Groepselectie.

Zoeken

U kunt naar een groepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). zoeken met de Zoeken-knop.

• Voer in wat u zoekt in het Zoeken-veld, bijvoorbeeld "maia".
  • Klik op de Zoeken-knop
  • De groepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). verschijnt aan de rechterzijde (indien aanwezig).

Warning Tip: Als het Zoeken-veld leeg is en u op de Zoeken-knop klikt, krijgt u alle groepenEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). te zien.

Maak GroepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten).

Als een bepaalde groepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). ontbreekt, kunt u deze maken m.b.v. de "Maak GroepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten)."-knop.
Dit kunt u alleen doen als u in het systeem als beheerderEen persoon die de Webber inricht en onderhoudt voor de gebruikers. aangemeld bent. Uitleg over hoe een groepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). te maken vindt u in Groep toevoegen

Volgende

Onderdeel van WebView[NL] Het gedeelte van de Webber waarmee men roosters kan bekijken.[EN] The Webber component that enables viewing of the timetables.