Set van reserveringenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.

In het kader Set kunt u een verzameling van boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. maken en beheren.

Set maken en boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. gelijk toevoegen

1. Voer in het "Maak nieuwe set" veld de naam van de set in.
    In de figuur zie u dat men heeft de set "accomodatie Bilbo" genoemd.

2. Klik op het "Maak en voeg toe"-veld en de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. zal de set maken en de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. er gelijk aan toevoegen.
  3. De boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. verschijnt in het "Onderdeel van set"-veld.
    In de figuur zie u dat deze boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. is nu onderdeel van de set "accomodatie Bilbo".

Warning Tip: Klik op het kruisje om de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. te verwijderen uit de set.

BoekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. toevoegen aan een bestaande set

1. Klik op de pijl aan de rechterzijde van het "Toevoegen aan set"-veld en de lijst van reeds bestaande sets verschijnt.
  2. Selecteer de set.
  3. Klik op de Toevoegen-knop.

4. De set verschijnt in het "Ondereeld van set"-veld.

Springen naar een andere boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in de set

1. Klik op de pijl aan de rechterzijde van het "Spring naar:"-veld.
    In de figuur zie u in het Index-veld dat de huidige boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. is 20120619-181958-1.

2. Selecteer de gewenste boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen..
    In de figuur zie u dat men heeft uit de verzameling "accomodatie Bilbo" boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. 20120515-164035-1 geselecteerd.

De WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. springt naar de reserveringsformulier van de door u geselecteerde boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen..
    In de figuur zie u dat de huidige boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. heeft nu de Index 20120619-181958-1.