De WebPlanner draait alleen als een gebruikerEen persoon die de Webber gebruikt voor het bekijken van roosters en/of het maken van boekingen. ingelogd is maar bepaalde taken moeten wel in de achtergrond uitgevoerd worden. De Deamon draait continue als onafhankelijk proces op de server en stuurt opdrachten (bijvoorbeeld synchroniseer middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn.) door aan de WebPlanner wanneer nodig. <a href='http://support.bitbybit-is.nl/wiki/{namespace}_Admin:Webber_Daemon' target='_blank'> Meer...</a>