Het onderdeel 'Synchronisatie Configuratie' is van toepassing als uw IRIS-Planning systeem gebruik maakt van een SynchronisatorSoftwarecomponent van de IrisPlanning Suite die zorgt voor synchronisatie van middelen en boekingen tussen de diverse andere componenten.. U kunt configureren welke middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. en boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. gedeeld worden tussen de diverse WebProSoftwarecomponent van de IrisPlanning Suite waarin geavanceerde roostertaken uitgevoerd kunnen worden.-applicaties in uw organisatie. <a href='http://support.bitbybit-is.nl/wiki/{namespace}_Admin:Webber_Synchronisatie_Configuratie' target='_blank'> Meer...</a>