In de tab Zichtbare velden kunt u configureren welke velden van middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. zichtbaar zijn in Breid selectie uit en Middelbeheer voor een gebruikersgroepEen verzameling gebruikers met gemeenschappelijke instellingen en bevoegdheden., en enkele algemene instellingen voor die middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. aangeven. <a href='http://support.bitbybit-is.nl/wiki/{namespace}_Admin:Webber_Gebruikersgroep_Zichtbare_velden' target='_blank'> Meer...</a>