Reserveren via het boekingsformulier

Inleiding

Dit hoofdstuk legt uit hoe u een reserveringEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. maakt via het boekingsformulier.
Het is ook mogelijk eerst een rooster op te vragen om de mogelijkheden te zien en vervolgens het boekingsformulier te openen.
Deze tweede optie wordt besproken in Reserveren via het rooster als planboard.

Reserveringsformulier-knop

Nadat u bent ingelogd, klikt u op de knop “Reserveringsformulier” bovenaan uw scherm om direct een reserveringEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. te maken.

Vervolgens verschijnt een boekingsformulier genaamd "Nieuwe reserveringEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen." waarin u uw wensen kunt invoeren.