Uit Bitbybit Information Systems
Ga naar: navigatie, zoeken
Top
Vorige

Status reserveringEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.

In het kader "Status reserveringEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen." vindt u gegevens over de stand van de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. en nog enkele velden van algemene aard.

89nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering.PNG

Index-veld

Om de boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. van elkaar te kunnen onderscheiden, kent de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. een unieke identificatie aan elke boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. toe.
De indentificatie bestaat uit de datum en tijd wanneer de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. voor het eerst was gemaakt.
Het formaat is: "datum-tijd-nummer". Bijvoorbeeld "20120509-125418-1" betekent dat de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. was gemaakt op 09/05/2012 om 12:54 en 18 seconden, met volgnummer 1. Als twee boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. zijn gemaakt op dezelfde seconde, krijgt de tweede boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. de volgnummer 2 etc.

83nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering0.PNG

In het geval dat een origanisatie werkt met meerdere planningafdelingen, kan het zijn dat de index een extra aanduiding aan het eind krijgt.
Deze aanduiding geeft aan vanaf welke planningafdeling men de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. gemaakt heeft.
In de figuur ziet u dat de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. is door afdeling ROHAN gemaakt.

83nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering01.PNG

Status, Resultaat en Webmelding velden

status Geboekt

Onder normale omstandigheden is de status van de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.: Geboekt.
Dit geeft aan dat de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. zowel geregistreerd als goedgekeurd heeft.

811nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering1.png

Warning Tip: U kunt geboekte boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in het roosterweergave tonen door de 'Toon geroosterde boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' opties in 'Filter boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' aan te vinken.
Warning Tip: U kunt in het roosterweergave zien of een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. geboekt is door optie 'Status' in 'Weergaveopties' aan te vinken.

status Onbekend

Dit betekent dat men een nieuwe reserveringEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. wil gaan invoeren.

83nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering000.PNG

status Niet ingediend

Wanneer men een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. indient (door op de knop "Boek" te klikken), gaat de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. analyseren of de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in orde is. Het kan voorkomen dat de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. vindt dat de gegevens van de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. ongeldig zijn.
De WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. weigert dan om de reserveringEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in te dienen.
Het meest voorkomende probleem is dat een verplichte veld niet ingevoerd is.
Dan ziet men in het Restultaat-veld dat er iets aan de hand is, en de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. geeft in het Webbermelding-veld wat toelichting over het probleem.
In de figuur ziet u dat de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. is geweigerd omdat men het start- of einduur niet heeft ingevoerd.

83nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering00.PNG

status Geannuleerd

Dit geeft aan dat de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. geannuleerd is. De boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. speelt geen rol meer in het rooster en zal geen conflictenEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn. met andere boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. oorzaken.

811nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering6.png

Warning Tip: U kunt geannuleerde boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in het roosterweergave tonen door optie 'Toon geannuleerde boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' in 'Filter boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' aan te vinken.
Warning Tip: U kunt in het roosterweergave zien of een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. geannuleerd is door optie 'Status' in 'Weergaveopties' aan te vinken.

status Genegeerd

Dit geeft aan dat de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. genegeerd is. De boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. speelt geen rol meer in het rooster en zal geen conflictenEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn. met andere boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. oorzaken.

811nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering7.png

Warning Tip: U kunt genegeerde boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in het roosterweergave tonen door optie 'Toon genegeerde boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' in 'Filter boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' aan te vinken.
Warning Tip: U kunt in het roosterweergave zien of een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. genegeerd is door optie 'Status' in 'Weergaveopties' aan te vinken.

status Niet geboekt

Dit geeft aan dat de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. niet geroosterd is. De boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. speelt geen rol in het rooster en zal geen conflictenEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn. met andere boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. oorzaken.

100nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering9.png

Warning Tip: U kunt niet-geroosterde boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in het roosterweergave tonen door optie 'Toon niet-geroosterde boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' in 'Filter boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' aan te vinken.
Warning Tip: U kunt in het roosterweergave zien of een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. niet-geroosterd is door optie 'Status' in 'Weergaveopties' aan te vinken.
Warning Tip: Een niet-geroosterede boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. krijgt standaard een index met voorvoegesel jaar en periode, in het voorbeeld ziet u "18_1".
Het voorvoegsel verdwijnt zodra de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. is geroosterd.
Warning Tip: Een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. met status genegeerd of geannuleerd was daarvoor altijd een geboekde boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. maar een niet-geboekte boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. kan een nog niet geboekte- of een ontroosterde-boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. zijn.
Warning Let op: Indien u een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. ontroostert dan krijgt deze zijn oorspronkelijke keuze terug. Voorbeeld:

  • Een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. is geboekt op maandag maar de oorspronkelijke boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. had de keuze maandag of dinsdag.
  • U ontroostert de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen..
  • Als u de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. opnieuw boekt zou deze op de dinsdag geboekt kunnen worden.

status Conflicterend

Wanneer men een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. indient (door op de knop "Boek" te klikken), gaat de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. analyseren of de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in orde is.
Als de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. vindt dat de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. overlapt met een andere boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen., zal de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. de status Conflicterend geven. In de figuur is te zien in het Resultaat-veld dat de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. leidt tot een conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn..
In het Webbermelding-veld ziet men dat Bilbo al een reserveringEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. heeft op di, week 40 om 18:40, dus de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. wil voorkomen dat er een dubbele boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. gaat ontstaan.

811nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering2.png

Toon conflictentabel

Klik op "Toon conflictenEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn. om een tabel te krijgen met informatie over de conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn.. In de figuur zie u dat het conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn. onstaat wegens de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. 'Bezoek'op 02-10-2018.

811nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering2a.png

Bekijk-knop

Aan de linkerzijde van het conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn. in het conflictentabel vindt u de Bekijk-knop. Als u er op klikt, toont de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. het boekingsformulier van de geroosterde boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. waarmee de nieuwe boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. conflicteert. In de figuur ziet u de nieuwe boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in boekingsformulier2 en de geroosterde boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. waarmee deze conflicteert in boekingsformulier.

811nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering2b.png

Warning Tip: Het kan voorkomen dat de beste oplossing is eerst de oorspronkelijke boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. te wijzigen en vervolgens de nieuwe boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. te boeken.

Commentaar veld

In het commentaar-veld kunt u commentaar invoeren die bedoeld is voor de bredere publiek, d.w.z. de standaard kijkers van het rooster.
In de figuur zie u dat de commentaar "Overleg over het lot van de Ring" is voor alle kijkers bedoeld.

83nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering3.PNG

Commentaar veld alleen leesbaar

Het kan zijn dat het commentaarveld voor een bepaalde gebruikersgroep alleen leensbaar is.

Warning Tip: Dit kan handig zijn wanneer een groepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). gebruikersEen persoon die de Webber gebruikt voor het bekijken van roosters en/of het maken van boekingen. alleen een bepaalde veld mag aanpassen.

Interncommentaar veld

Het intercommentaar-veld is bedoeld voor een kleinere kring van personen binnen de organisatie, bijvoorbeeld, personeel van de planning afdeling.
In de figuur zie u dat de commentaar "Ash nazg durbatuluk ..." is bedoeld voor intern gebruik binnen de organisatie.

811nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering3.png

Warning Let op: Het Interncommentaar-veld kan in de roosterweergaven niet getoond worden.

Boekerscode

In het boekerscode-veld ziet u welke persoon deze boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. heeft geboekt. In de figuur ziet men dat frodo heeft deze boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. gemaakt.

83nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering4.PNG

Warning Tip: Wanneer iedere boeker een eigen loginnaam heeft kan de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. de boekers van elkaar onderscheiden.

Wijzigingstijd

In het wijzigingstijd-veld ziet u op welke datum en tijdstip iemand deze boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. gewijzigd heeft. In de figuur ziet men dat deze boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. was gewijzigd door frodo op 4 december 2014 om 18:59.

89nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering4.PNG

Warning Tip: In het boekerscode-veld wordt de persoon vermeld die de laatste wijziging gemaakt heeft.

Soort boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.

Via de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. kan men twee soorten boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. maken. De normale- (standaard) boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. en een beschikbaarheidsboeking.

  1. Klik op de pijl aan de rechterzijde van het Samenstellingstype-veld om de selectie zichtbaar te maken.
  2. Klik op de type die u wilt hebben.
  3. De door u geselecteerde type verschijnt in het Samenstellingstype-veld

    Standaard boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.

Dit betekend dat de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. zal bepaalde middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. reserveren op bepaalde tijdstippen.

811nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering5a.png

Warning Tip: U kunt geboekte standaard boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in het roosterweergave tonen door de 'Toon geroosterde normale boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' optie in 'Filter boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' aan te vinken.
Warning Tip: U kunt in het roosterweergave de soort boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. zien door optie 'Soort' in 'Weergaveopties' aan te vinken.

Beschikbaarheid

Dit betekent dat de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. zal een bepaalde middelAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. op een bepaalde tijdstip blokkeren. Als men probeert deze middelAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. op dezelfde tijdstip te boeken zal de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. deze weigeren te boeken en een conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn. genereren.
Het voordeeld hiervan is dat de blokkade-boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. niet zichtbaar is voor de standard kijkers van de rooster.

U kunt een selectie maken tussen functie (dwz persoon), apparaatEen hulpmiddel bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: beamer, oplegger., ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. en groepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten). beschikbaarheid.

811nlWebPlanboardReserveringsformulierStatusreservering5.png

Voor de planner, m.b.v. de juiste WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView.-instelling, zijn deze boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. wel zichtbaar.
Warning Tip: U kunt geboekte boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. van soort niet-beschikbaar in het roosterweergave tonen door de 'Toon geroosterde beschikbaarheidsboekingen' optie in 'Filter boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' aan te vinken.
Warning Tip: U kunt in het roosterweergave de soort boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. zien door optie 'Soort boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen.' in 'Weergaveopties' aan te vinken.

Niet beschikbaarheid activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur.

'Niet beschikbaarheid activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur.' werkt iets anders dan 'Niet beschikbaarheid' voor de middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn.: ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer., functie, apparaatEen hulpmiddel bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: beamer, oplegger. en groepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten)..

In tegenstelling tot de andere middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn., werkt 'Niet beschikbaarheid activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur.' altijd in combinatie met een andere soort middelAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn..

93nlWebPlanboardReserveringsformulierSoortNBActiviteit.png

U maakt bijvoorbeeld een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. met activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur. A1 en ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. R1:

In dit geval is het niet toegestaan om boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. van ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. R1 met activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur. A1 op de aangegeven tijdstippen te maken want dit oorzaakt een conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn..
Het is wel toegestaan om een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. van ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. R1 met een andere activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur., bijvoorbeeld A2, op de aangegeven tijdstippen te maken want dit oorzaakt geen conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn..

U maakt bijvoorbeeld een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. met activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur. A1 en medewerkerEen persoon die een dienst verleent bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: docent, arts, chaffeur. M1:

In dit geval is het niet toegestaan om boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. van medewerkerEen persoon die een dienst verleent bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: docent, arts, chaffeur. M1 met activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur. A1 op de aangegeven tijdstippen te maken want dit oorzaakt een conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn..
Het is wel toegestaan om een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. van medewerkerEen persoon die een dienst verleent bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: docent, arts, chaffeur. M1 met een andere activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur., bijvoorbeeld A2, op de aangegeven tijdstippen te maken want dit oorzaakt geen conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn..

Hieronder een voorbeeld

De planner heeft te horen gekregen dat Oveleg3 mag in de Ridderzaal op 3 oktober 's ochtends niet plaatsvinden.
De planner maakt een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. van soort 'Niet beschikbaarheid activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur.'.

93nlWebPlanboardReserveringsformulierSoortNBActiviteit2.png

De planner heeft de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. geboekt.

93nlWebPlanboardReserveringsformulierSoortNBActiviteit3.png

De planner probeert later (per ongeluk) toch Overleg3 in de Ridderzaal te boeken .
De WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. staat dit niet toe.

93nlWebPlanboardReserveringsformulierSoortNBActiviteit4.png

De planner probeert Overleg3 in de Ambassadeurszaal te boeken en dat lukt wel!

93nlWebPlanboardReserveringsformulierSoortNBActiviteit5.png

Warning Tip: Het is mogelijk om meerdere activiteitenEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur. in een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. aan te geven.

Warning Tip: Het is mogelijk om meerdere ruimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. in een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. aan te geven. Dit geldt ook voor medewerkersEen persoon die een dienst verleent bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: docent, arts, chaffeur., apparatenEen hulpmiddel bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: beamer, oplegger. en groepenEen verzameling personen (medewerkers of consumenten)..

Warning Tip: Het is mogelijk om meerdere soorten middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. aan te geven. Bijvoorbeeld een ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. en een persoon.

Warning Let op: Om boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. van soort 'niet beschikbaarheid activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur.' in het roosterweergave te bekijken moet u de instelling 'Toon geroosterde beschikbaarheidsboekingen' aangevinken.

93nlWebPlanboardReserveringsformulierSoortNBActiviteit6.png

Volgende