BoekingslijstEen overzicht waarin de boekingen in een lijst worden weergegeven.

Voorbereiding

Ter voorbereiding moeten bepaalde instellingen in orde zijn.

1. Selecteer de "Mijn selectie"-tab en een middelAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn.-tab. Als voorbeeld is in de figuur de middelAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn.-tab MedewerkerEen persoon die een dienst verleent bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: docent, arts, chaffeur. geselecteerd.
  2. Vink de middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. aan die u in het overzicht wilt zien, bijvoorbeeld Bilbo, Frodo en Gandalf.
  3. Stel de juiste datum in.
  4. Stel de juiste Weergaveopties in.
  5. Stel de juiste dagen in.

6. Klik op de BoekingslijstEen overzicht waarin de boekingen in een lijst worden weergegeven.-knop en het lijst-scherm verschijnt.

U ziet een lijst van de boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. onder elkaar.
    In de tweede kolom ziet u de datum en daarachter het tijdstip.
    Daarachter ziet u de activiteitsnaam, de ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer., de medewerkerEen persoon die een dienst verleent bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: docent, arts, chaffeur. en commentaar.
    In de figuur ziet u dat de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. "Overleg over het lot van de Ring" plaatsvindt in Rivendel op donderdag.

BoekingslijstEen overzicht waarin de boekingen in een lijst worden weergegeven. afdrukken

U kunt één of meer boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. selecteren en vervolgens exporteren naar een afdrukbaar formaat.

1. Klik op de "PDF export"-knop helemaal onderaan het scherm.

2. Vervolgens wordt een afdrukbare lijst als PDF geopend.

3. Afdrukken

Volgende

Onderdeel van WebView[NL] Het gedeelte van de Webber waarmee men roosters kan bekijken.[EN] The Webber component that enables viewing of the timetables.