Aanmelden/Afmelden

Locatie van uw WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView.

Om uw WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. te openen, moet u een webadres (URL) in uw browser invoeren.
Het kan ook zijn dat de website van uw organisatie een link naar de WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. bevat.
Het webadres of de locatie van deze link krijgt u van uw functioneel beheerderEen persoon die de Webber inricht en onderhoudt voor de gebruikers..

Een voorbeeld van zo'n adres is:

http://test91.bitbybit-is.nl/WebPlanner/webber/WEB_MIDDEN-AARDE

U komt nu direct in het beginscherm van uw WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. zoals hieronder weergegeven.

Warning Tip: Voeg dit adres toe aan de favorieten van uw browser.

Warning Tip: Het kan zijn dat u de lokatie van uw WebberAlgemene benaming voor WebPlanboard of WebView. niet zeker weet of het kan zijn dat uw organisatie gebruikt maakt van meerdere Webbers.
Bijvoorbeeld een WebPlanner en een WebViewer.
U kunt alle Webbers vinden door een URL in te voeren met de locatie van de server gevolgd door "/WebPlanner/".

Een voorbeeld van zo'n adres is:

http://test91.bitbybit-is.nl/WebPlanner/

Warning Tip: Het kan zijn dat u hier ook enige handige links kunt vinden bijvoorbeeld:

http://support.bitbybit-is.nl/wiki/Main_Page Wiki Handleiding

Volgende

Onderdeel van WebView[NL] Het gedeelte van de Webber waarmee men roosters kan bekijken.[EN] The Webber component that enables viewing of the timetables.