Ruimteselectie uitbreiden

Stappen

1. Klik op de "Breid selectie uit"-knop.
  2. Klik op de RuimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer.-knop.

U ziet een lijst verschijnen. De ruimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. zijn ingedeeld in locaties.
    Voorbeeld van een locatie is Balingshoek.
    De ruimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. zijn nog niet zichtbaar.

3. Klik op een locatie om de bijbehorende ruimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. zichtbaar te maken.
    In de figuur is de locatie Balingshoek geselecteerd en de bijbehorende ruimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. verschijnen aan de rechterkant.

4. Vink de relevante ruimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. aan.
    In de figuur zijn de ruimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. "Woonkamer Bilbo" en "Slaapkamer Bilbo" aangevinkt.

Warning Tip: Als u de box bovenaan een rubriek aanvinkt dan worden alle bijbehorende ruimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. aangevinkt.
  5. Klik op de "Opslaan in selectie"-knop (zie figuur boven).
    Hierdoor springt het systeem naar de tab "Mijn Selecties" deeltab RuimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer., en de geselecteerde ruimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. zijn toegevoegd.

Uitleg over ruimteselectie vindt u in Ruimteselectie.

Zoeken

U kunt naar een ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. zoeken m.b.v. de Zoeken-knop.

• Enter wat u zoekt in het Zoeken-veld, bijvoorbeeld "bilbo".
  • Klik op de Zoeken-knop
  • De ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. verschijnt aan de rechterzijde (indien aanwezig).

Warning Tip: Als het Zoeken-veld leeg is en u op de Zoeken-knop klikt dan krijgt u alle ruimtenEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. te zien.

Maak RuimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer.

Als een bepaalde ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. ontbreekt, kunt u deze maken m.b.v. de "Maak RuimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer."-knop.
Dit kunt u alleen doen als u in het systeem als beheerderEen persoon die de Webber inricht en onderhoudt voor de gebruikers. aangemeld bent. Uitleg over hoe een ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. te maken vindt u in Ruimte toevoegen

Volgende

Onderdeel van WebView[NL] Het gedeelte van de Webber waarmee men roosters kan bekijken.[EN] The Webber component that enables viewing of the timetables.