SmartphoneView-updates

Inleiding

De sectie "Nieuwe functionaliteit" bevat toelichting over aanpassingen in release 9.3 van de Smartphone View module.
De sectie "Verbeteringen" bevat toelichting over verbeteringen van bestaande functionaliteit.
De sectie "Reparaties" bevat toelichting over reparaties uitgevoerd in bestaande functionaliteit.

Nieuwe functionaliteit

Recent gewijzigde boekingsicoon (#3426 28-3-2017)

Standaard krijgt een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. de status gewijzigd indien:
de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. binnen de laatste 7 dagen gewijzigd is.
de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. gebeurt binnnen de komende 7 dagen.
Het kan zijn dat andere instelling gelden voor uw organisatie.

Geannuleerde boekingsicoon (#3430 28-03-2017)

Een geannuleerde boekingsicoon verschijnt in de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. na de begin- en eindtijd.
Deze icoon heeft de vorm van een grijze cirkel.

Schermen verversen (#3515 02-10-2017)

Om een scherm te verversen plaats uw finger bovenaan het scherm en dan trek naar beneden.
Een driekwart-cirkel verschijnt.
U kunt de categorie-, roosteritem- en roosterschermen verversen.

Notificatie van recent gewijzigde boekingen (#3425 12-10-2017)

Uw smartphone krijgt een notificatie indien uw rooster is gewijzigd.
De notificatie wordt vermeld volgens de standaard mechanismen van uw smartphone.
Als uw de melding opent, wordt de App geopend met de focus altijd op de huidige dag. U moet dan door uw rooster scrollen en op basis van het gewijzide-boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. icoon zien welke activiteitenEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur. gewijzigd zijn.

Verbeteringen

Toon de categorieën in alfabetische volgorde (#3509 31-08-2017)

Teken om te laten zien welke categorieën geselecteerde items bevatten (#3530 28-09-2017)

Categorieën met een > symbool bevatten een of meer geselecteerde roosteritems.

De lijst afdelingen verschijnt nu in het middelAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. van het Afdelingenscherm (#3536 10-11-2017)

Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikersEen persoon die de Webber gebruikt voor het bekijken van roosters en/of het maken van boekingen. van grotere smartphones om een afdeling te selecteren.

© 2012-2018 Bitbybit Information Systems All rights reserved. No part of this documentation shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from Bitbybit Information Systems. Bitbybit Information Systems, Perspective-DB and IRIS-Planning are registered trademarks of Bitbybit Information Systems.

Onderdeel van Smartphone