Uit Bitbybit Information Systems
Ga naar: navigatie, zoeken

Top
Vorige

WebPlanboardHet gedeelte van de Webber waarmee men kan plannen.-updates

Inleiding

De sectie "Nieuwe functionaliteit" bevat toelichting over nieuwe functionaliteit in release 9.3 van de WebViewHet gedeelte van de Webber waarmee men roosters kan bekijken. module.

Nieuwe functionaliteit

Splits reeks meerdere boekingen (#3184 30-12-2015)

In de boekingslijstEen overzicht waarin de boekingen in een lijst worden weergegeven. kunt u in één keer meerdere reeksen-boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. met behulp van de "Splits reeks"-knop splitsen.

Reservering direct wijzigen in de boekingslijst (#3144 18-02-2016)

Hiermee kunt u zonder gebruik van het boekingsformulier gegevens van een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in de boekingslijstEen overzicht waarin de boekingen in een lijst worden weergegeven. direct aanpassen.

Boeking verslepen naar een ander middel (#3253 05-10-2016)

In het kalenderoverzicht kunt u een middelAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. (bijvoorbeeld ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer.) van de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. veranderen door de boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. in zijn geheel te verslepen naar een ander middelAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn. van dezelfde soort.

Boeken met conflict (#3405 06-03-2017)

In de praktijk is het soms gewenst om een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. te maken zonder de conflictenEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn. eerst te moeten negeren.

Niet beschikbaarheid activiteit (#3552 04-12-2017)

'Niet beschikbaarheid activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur.' werkt iets anders dan 'Niet beschikbaarheid' voor de middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn.: ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer., functie, apparaatEen hulpmiddel bij een geroosterde activiteit. Voorbeelden: beamer, oplegger. en groepEen verzameling personen (medewerkers of consumenten)..
In tegenstelling tot de andere middelenAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn., werkt 'Niet beschikbaarheid activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur.' altijd in combinatie met een andere soort middelAlgemene benaming voor iets wat geroosterd kan worden. Dit kan een ding (bijv. een ruimte of apparaat) of een persoon (bijv. een medewerker) zijn..
U maakt bijvoorbeeld een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. met activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur. A1 en ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. R1:
In dit geval is het niet toegestaan om boekingenEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. van ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. R1 met activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur. A1 op de aangegeven tijdstippen te maken want dit oorzaakt een conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn..
Het is wel toegestaan om een boekingEen roostering van een of meer middelen op een of meerdere tijdstippen. van ruimteEen fysieke locatie waar een geroosterde activiteit plaatsvindt. Voorbeelden: collegezaal, spreekkamer. R1 met een andere activiteitEen bezigheid die geroosterd kan worden. Voorbeelden: les, reparatie, spreekuur., bijvoorbeeld A2, op de aangegeven tijdstippen te maken want dit oorzaakt geen conflictEen probleem in het rooster dat opgelost moet worden. Voorbeeld: een medewerker die op hetzelfde moment in twee verschillende ruimten moet zijn..

© 2012-2018 Bitbybit Information Systems All rights reserved. No part of this documentation shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from Bitbybit Information Systems. Bitbybit Information Systems, Perspective-DB and IRIS-Planning are registered trademarks of Bitbybit Information Systems.

Onderdeel van WebPlanboardHet gedeelte van de Webber waarmee men kan plannen.