Uit Bitbybit Information Systems
Ga naar: navigatie, zoeken

U staat op het punt een gebruiker te blokkeren met de optie "gebruiker verbergen". Hiermee wordt de gebruikersnaam in alle lijsten en logboekregels verborgen. Weet u het zeker?